اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا شنبه ۶ اردیبهشت

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا شنبه ۶ اردیبهشت اعلام شد و بر اساس این جدول قیمت طلا و سکه در بازار تا حدودی افزایشی بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 25
کد خبر: ۴۱۲۸۵
به گزارش راهبرد معاصر، نرخ ارز، دلار، سکه، طلا شنبه ۶ اردیبهشت اعلام شد و قیمت هر عدد سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۶ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان و قیمت هر عدد سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۶ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان است.
 

همچنین هر عدد نیم سکه به قیمت ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، ربع سکه به قیمت ۱ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و سکه یک گرمی به قیمت ۹۷۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

 

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۶۴۴ هزار و ۷۱ تومان و ارزش هر اونس طلای جهانی نیز ۱۷۳۰.۵۰ دلار است.

 

آغاز هفته با ثبات ارز

اما قیمت ارز در نخستین روز هفته جاری نسبت به هفته گذشته تغییری نکرده است.

 

صرافی‌های مجاز بانک مرکزی امروز (شنبه) قیمت خرید هر دلار آمریکا را ۱۵ هزار و ۴۰۰ تومان و نرخ فروش آن را ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کردند که نسبت به هفته گذشته تغییری نداشته است.

 

همچنین این صرافی‌ها امروز یورو را ۱۶ هزار و ۸۰۰ تومان خریدند و در مقابل با قیمت ۱۶ هزار و ۹۰۰ فروختند که قیمت خرید و فروش یورو نیز نسبت به هفته گذشته ثابت بوده است.

 

قیمت خرید ارز در بانک‌ها نیز اندکی کمتر از قیمت خرید در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی است؛ هرچند که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، در حال حاضر تلاش می‌شود که کمترین مراجعه به شعب بانکی صورت گیرد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر